Over IrisLily

Hoi!
Ik ben Iris, ook wel bekend als IrisLily, tekstschrijver in Assen.
Met veel plezier en nieuwsgierigheid schrijf ik (blog) teksten voor jouw website.

Teksten

die

lekker

lezen

Veel ondernemers hebben zelf niet de tijd om blogs te schrijven. Maar ook als ze er wel even tijd voor hebben weten de meeste niet hoe ze hun verhaal moeten opschrijven.

Dat is precies het moment dat ik in beeld kom! Ik vind het juist leuk om woorden op papier (het scherm?) te zetten en een verhaal over te brengen. Dit doe ik niet alleen graag over onderwerpen waar ik zelf veel verstand van hem. Nee, ik duik ook graag in nieuwe onderwerpen en leer graag wat nieuws.

Ik breng graag de boodschap over die jij aan je klanten wilt geven. Weet je wel precies wat je wilt vertellen, maar het verhaal loopt nog niet helemaal lekker? Dan bekijk ik je tekst graag en verander het daar waar nodig.

Waarom IrisLily als tekstschrijver?

Duidelijk & Eerlijk

We maken samen duidelijke afspraken, zodat beide partijen precies weten wat het plan is. Mocht ik denken niet de aangewezen persoon te zijn voor jouw opdracht of ik denk dat je beter voor een groter of kleiner blog kan kiezen, dan geef ik dat eerlijk aan.

Ook de teksten die ik schrijf zijn duidelijk en eerlijk. Ik maag geen gebruik van moeilijke woorden en vaag vak jargon. De tekst is gewoon duidelijk en leest lekker. Daarnaast doe ik research, zodat de teksten kloppen en er geen onwaarheden worden verkondigd. Weet ik iets niet zeker, dan vraag ik jou, de expert, om meer inzichten.

IrisLily

Iets meer over mij

Om het nog wat persoonlijker te maken:

Ik ben dus Iris. Ik heb een achtergrond in de dierverzorging, wat ook mijn expertise in dat gebied verklaard. Verder ben ik graag in de natuur en loop bij elke wandeling het liefste een nieuwe route om de omgeving te verkennen. Dit doe ik samen met mijn vriend en onze hond.

Qua aard ben ik zeer leergierig en pik dingen snel op. Maar ik ben ook kritisch, stel vragen en perfectionistisch. Creativiteit zit in mijn familie en dat uit zich ook bij mij op verschillende manieren. Zo vind ik het leuk om te schrijven, tekenen, fotograveren, schilderen, knutselen en nog veel meer.

Mijn grootste passie zijn honden en ik heb dan ook doelen om met deze geweldige dieren en hun baasjes te gaan werken. Maar tot die tijd blijf ik lekker doorschrijven en nieuwe dingen leren.